Scary

werdelin

In BlogPost Posted

Think think of this only being about 10 years ago.. I remember when I
did my first web mag called New Eletroniske Veje. It was optimized
for Mosaic 1.1… And then came the big new development. Internet
Explorer:
http://www.flickr.com/photos/benbarren/244968010/

2 Comments

Leave a Comment

  • Bulle
    November 3, 2006 at 3:48 pm

    Hej Werde, Ja, “Nye Veje” – husker vi det ikke allesammen som var det igår. Werde i Ålborg, på kollegie – og Jomfru Ane Gade som det andet hjem. Nye Veje – det var radikalt, vildt og på mange måder totalt banebrydende for online journalistik som vi kender det idag. Jeg får lyst til at udfolde et trefoldigt Blog-brøl for dette the mother of digi-journalism. Walter Cronchite gå hjem! CNN sluk for sendefladen. For her, regér NYE VEJE, sig det igen: NYE VEJE og så for båden Gitte: NYE VEJE!Werde, gotta love it! Your buddy, Bulle! 🙂

  • Bulle
    November 3, 2006 at 3:48 pm

    Hej Werde, Ja, “Nye Veje” – husker vi det ikke allesammen som var det igår. Werde i Ålborg, på kollegie – og Jomfru Ane Gade som det andet hjem. Nye Veje – det var radikalt, vildt og på mange måder totalt banebrydende for online journalistik som vi kender det idag. Jeg får lyst til at udfolde et trefoldigt Blog-brøl for dette the mother of digi-journalism. Walter Cronchite gå hjem! CNN sluk for sendefladen. For her, regér NYE VEJE, sig det igen: NYE VEJE og så for båden Gitte: NYE VEJE!Werde, gotta love it! Your buddy, Bulle! 🙂